Zus van Meghan Markle, de toekomstige vrouw van prins Harry, is razend op de prins: “Dat gaat er echt over”

bron: The Sun
door: Redactie
Afbeelding bron: Twitter
De Amerikaanse Meghan Markle en prins Harry stappen in mei in het huwelijksbootje. De actrice besloot haar thuisfront achter te laten voor haar grote liefde. Dat zorgt voor heel wat frustratie. Zeker na de uitspraak van prins Harry.

De zus van Meghan Markle is woedend op prins Harry na zijn uitspraak. Prins Harry had in een interview gezegd dat de koninklijke familie haar échte familie is. “We zijn de familie die ze nooit heeft gehad”, vertelde Harry tijdens een radiogesprek.

Dat schoot in het verkeerde keelgat bij de zus van Meghan Markle. Samantha Grant is kwaad op prins Harry en vindt zijn uitspraak volledig onterecht. “Meghan heeft een grote familie die er altijd voor haar geweest is en ook zal zijn”, schrijft zus Samantha Grant op Twitter.

Harry raakte een gevoelige snaar. De ouders van Meghan en Samantha waren immers in een scheiding verwikkeld toen de meisjes nog erg jong waren. Volgens verschillende bronnen werd Meghan hier erg door geraakt. Toch vindt Samantha dat de uitspraak van prins Harry erover gaat.