Jef Vermassen maakt zich zorgen nadat hij serieuze waarschuwing krijgt

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Jef Vermassen is een drukbezet man. Soms durft hij zichzelf wel eens voorbij te lopen. Vermoeidheid steekt dan de kop op, wat leidt tot gênante situaties.

“Van juni tot september heb ik maar vier uur per nacht geslapen, omdat mijn boek af moest. En dat heb ik toch bekocht met vermoeidheid in de hoogste graad. Een mens mag er niet mee smossen, met zijn gezondheid. Mijn vrouw waarschuwt mij daar elke dag voor”, vertelt Vermassen aan Het Laatste Nieuws. Een fikse waarschuwing van zijn vrouw. Zijn gezondheid baart hem soms dan ook zorgen.

Die vermoeidheid zorgde onlangs immers voor een gênant probleem bij Vermassen die naar huis reed met zijn Tesla. "Dus ik reed naar huis, en intussen stonden er 125 berichten op mijn gsm, en al rijdend beluisterde ik die." Vermassen had er niet bij stilgestaan, maar plots dook een groot probleem op.

"Ineens: put-put-put-gedaan. In de garage lachten ze met mij: 'U heeft vanuit Tesla ze-ven-tien waarschuwingen gekregen!' Maar mijn eigen batterij was ook plat. Enfin, de volgende dag moest ik voorbij een politiecontrole rijden, en ik mocht door. Ik hoorde de agent door de micro zeggen: 'Het is Vermassen met zijn Tesla!'"