Prins Laurent heeft fataal plan klaar om dotatie toch te behouden: Dit is het afschuwelijke gevolg voor hem

bron: TV-Story
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Prins Laurent is niet te spreken over het feit dat hij een deel van zijn dotatie gaat verliezen. Hij zet dan ook de grote middelen in.

Laurent is niet van plan om zich zomaar gewonnen te geven. Zo wil hij blijven vechten om zijn dotatie te blijven. Royalty-watcher Mario Danneels heeft er geen goed oog in bij TV-Story.

“Laurent is duidelijk van plan het zware geschut in te zetten en zich aan zijn dotatie vast te klampen, maar hoe dat te rijmen valt met het feit dat hij in de toekomst nauwelijks tot niet zal worden ingezet, is een raadsel. En het ziet ernaar uit dat de prins de bui ziet hangen, want zijn juridische dreigingen hebben veel weg van een ultieme wanhoopsdaad.”

Bovendien dreigt Laurent nu ook nog eens zijn familie kwijt te spelen. “Filip schoof in het eerste jaar na zijn troonsbestijging in 2013 zijn broer enkele gewichtige opdrachten toe. Daarmee reikte de koning zijn broer de hand, maar nadien herviel die in zijn vertrouwde slachtoferrol door te klagen dat het paleis hem `saboteerde”, besluit Danneels.