'Leuke kerstnacht' eindigt voor dit koppel in immens drama

bron: AD
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
De kerstdagen horen rond liefde en vrede te draaien. Maar toch is dat niet overal het geval. In Voorburg (Nederland) liep een 'gezellige kerstnacht' volledig uit de hand.

De politie kreeg een melding binnen omstreeks 5 uur in de ochtend op Tweede Kerstdag wegens geluidsoverlast. Bij hun aankomst zagen ze een stelletje halfnaakt voor het raam staan vanop de eerste verdieping. De 39-jarige man dat hij gewoon een 'leuke kerstnacht' aan het beleven was, waarna de politie weer vertrok. 

Een uur later blijkt er echter veel meer aan de hand te zijn. De 112 werd opgetrommeld, en de politie moest weer ter plaatse komen. De man had zijn vriendin uit het raam gegooid vanop de eerste verdieping. 

"Toen we arriveerden strompelde de hevig in paniek zijnde en gewonde vrouw naar ons voertuig", aldus de politie. 

De man wilde eerst niet naar beneden komen, maar als de politie dreigde met de deur te forceren, is hij toch naar beneden gegaan. De agenten hielden hem meteen aan. De relatie tussen de twee is uiteraard op de klippen gelopen. 

Er wordt nog onderzocht wat er precies gebeurde. De vrouw werd met haar verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De man bracht tweede kerstdag alvast in de cel door.