Koppel sluit hun dochter jarenlang op in piepkleine kamer. Wat dan gebeurt, is te erg voor woorden

bron: The Daily Mail
door: Redactie
Afbeelding bron: Printscreen video ATV
De politie heeft een gruwelijke ontdekking gedaan in het huis van een koppel. De ouders hielen hun dochter al jarenlang verborgen voor de buitenwereld door haar op te sluiten in een kamer. Niemand wist van haar bestaan af.

Ze kreeg slechts één keer per dag eten en mocht nooit haar kamer verlaten. Dat deden de Japanse ouders van Airi Kakimoto. Vijftien jaar lang zag ze niets anders dan de muren van haar kamertje van slechts drie vierkante meter.

De politie ontdekte de gruwel van het koppel en vond de 33-jarige dochter dood in haar kamer. In Japan kunnen de temperaturen onder het vriespunt zakken. Volgens de eerste vaststellingen zou de jonge vrouw gestorven zijn aan onderkoeling. Veel reserves had de vrouw niet. Ze woog amper 19 kilogram toen ze werd gevonden.

“Onze dochter had een psychische ziekte vanaf haar 16 jaar. Ze werd erg agressief, dus besloten we haar op te sluiten”, vertellen de ouders aan de politie. Welke straf de ouders boven het hoofd hangt, is op dit moment nog onduidelijk.