Vader van 3 kinderen krijgt te horen dat hij niet lang meer te leven heeft. Wat hij dan doet, is hartverscheurend

bron: Mirror CO UK
door: Redactie
Afbeelding bron: Jenny Healey Photography
De 33-jarige Richard Walters kreeg te horen dat hij niet meer lang te leven had. De artsen konden er moeilijk een termijn op kleven, maar één ding was zeker: vermoedelijk zou hij zelfs Kerstmis niet meer halen.

De man kreeg in 2012 verschrikkelijke hoofdpijn en pijn in zijn rechterhand. Hij besloot een afspraak te maken bij de neuroloog, maar kreeg te horen dat hij zeker zes maand moest wachten vooraleer hij op consultatie kon. Intussen ging de toestand van de man achteruit en kreeg hij steeds meer pijn.

Uit onderzoek bleek dat Richard kanker had. De man was terminaal en zou weldra sterven. Een emotioneel rake klap voor hem en zijn gezin. Zijn vrouw en drie kinderen zouden achterblijven. Wat de man dan doet, is hartverscheurend. Zodat zijn kinderen hem nooit zouden vergeten, stelde de vader een lijst samen met hun mooiste herinneringen. Ook trouwde hij opnieuw met zijn vrouw Loretta.

“Richard, jij bent mijn soulmate, mijn jeugdliefde en beste vriend. Je zal altijd aan mijn zijde blijven tot het bittere eind. Bedankt voor alles wat je me gegeven hebt. Ik koester elk moment”, vertelt de vrouw op de begrafenis van haar man. Uiteindelijk kregen de artsen gelijk: Richard stierf op kerstavond.