Willy Sommers en zijn vrouw Cindy hadden groot probleem op hun huwelijk: "Het zat er dan al op"

bron: Story
door: Redactie
Afbeelding bron: VTM Medialaan
Willy Sommers vroeg zijn vrouw Cindy in het VTM-programma ‘De Laatste 24 uur’ met Nathalie Meskens ten huwelijk. Totaal onverwacht stapte hij in het huwelijksbootje met Cindy. Na een relatie van meer dan twintig jaar. Op het trouwfeest duikt echter een groot probleem op.

“De receptie duurde een half uurtje en dan zaten de opnames erop. Maar we stonden daar wel met vijftig man”, vertelt Willy die toen lichtjes in paniek raakte. Een groot probleem, want waar moesten die mensen heen? Al die mensen waren speciaal voor hun huwelijk gekomen, maar er was geen avondfeest. Gelukkig was er in een restaurant dichtbij nog plek, waar ze allen van een heerlijk feestmaal konden genieten.

Ook voelde Willy zich die dag helemaal niet lekker. “Eigenlijk wilde Willy na de receptie al naar huis”, vertelt Cindy. Ook Willy bevestigt dat. “Het waren vermoeiende en emotionele momenten. Ik verlangde zo naar mijn zetel!”

Geen avondfeest dus voor het pasgetrouwde koppel. “Om half elf waren we thuis, want de dag nadien moest ik om acht uur met Luka naar een voetbalmatch. Willy moest zelfs om vijf uur opstaan omdat hij te gast was bij De Weekwatchers op Radio 2”, aldus Cindy. “Het was dus een korte huwelijksnacht”, biecht Willy op.