Wout Van Aert doet merkwaardige vaststelling over zijn relatie met Sarah

bron: Sporza
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Wout van Aert heeft niet bepaald een makkelijk jaar achter de rug. De renner kreeg heel wat teleurstellingen te verwerken. Zijn aartsrivaal Mathieu van der Poel deed het opvallend beter dan Wout Van Aert die had gehoopt op wat meer zeges.

De renner blikt alvast vooruit naar 2018. Dat belooft volgens hem een topjaar te worden. "Het wordt een grote ontdekking. De winter is al anders verlopen dan de voorbije jaren. Ik ben benieuwd hoe dat zal uitpakken op de kampioenschappen", aldus Van Aert.

"Ik kan het BK voor de 3e keer op een rij winnen en in België betekent een nationale trui toch iets meer dan in een ander land. Als ik win, heb ik ook al een mooi truitje en kan ik met een fris gemoed aan het WK beginnen", droomt de renner die hoopt op een wereldtitel.

Niet alleen op professioneel vlak hoopt de renner op een goed jaar. Hij stapt in het huwelijksbootje met zijn vriendin Sarah. Wout Van Aert stelt vast dat het niet kan mislopen met zijn vriendin Sarah. "Ik denk dat 2018 in geen enkel geval kan mislopen", besluit hij.