Man opent het vuur op 19-jarig meisje: Politie doet dan verschrikkelijke ontdekking

bron: TUCSON POLICE DEPARTMENT
door: Redactie
Afbeelding bron: Facebook
Het verhaal van de 19-jarige Jasmine Vega gaat door merg en been. Zaterdagochtend werd zij het slachtoffer van een ontzettend laffe daad. Een man opende om nog onbekende reden het vuur op de jonge vrouw die nietsvermoedend lag te slapen in haar eigen woning.

De Amerikaanse Jasmine Vega uit Tuscon werd neergeschoten in haar slaap. De hulpdiensten konden snel verwittigd worden en de jonge vrouw werd in uiterst kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

De spoedartsen deden daar een verschrikkelijke vaststelling. De jonge vrouw bleek zwanger te zijn. Plots moesten de artsen niet alleen het leven van Jasmine proberen te redden, maar ook dat van haar ongeboren baby. Jasmine bleek immers zes maanden zwanger te zijn.

De jonge vrouw overleefde het niet. Tot grote verbazing van de artsen zelf konden ze wel het leven redden van het kindje, dat wordt momenteel verzorgd in het ziekenhuis. Het jonge kind zal moeten opgroeien zonder moeder. Een hartverscheurende gedachte. 

Het is onduidelijk waarom de man het huis is binnengedrongen en het vuur heeft geopend. De politie onderzoekt momenteel de zaak.