Jong koppel is dolgelukkig getrouwd, maar dan slaat het noodlot toe: “Zo hartverscheurend dat ons leven voorgoed veranderde”

bron: Daily Mirror
door: Redactie
Afbeelding bron: Facebook
Donna en Elliott Lowe waren gelukkig getrouwd. Drie dagen voor Kerstmis krijgen ze echter bijzonder slecht nieuws te horen. Hun leven veranderde plots in een nachtmerrie.

*** Opgelet: Dit artikel bevat schokkende beelden***

Jammerlijke Kerstmis
Op 22 december 2016 kreeg Donna te horen dat ze baarmoederhalskanker had. De moeder van vier kinderen kreeg te horen dat ze niet meer lang te leven had. Ongeveer acht maanden later werd de verschrikkelijke ziekte haar fataal. Ze was toen 32 jaar.

"Mijn alles"
Nu een jaar na haar dood schrijft haar man een opvallend bericht op sociale media. Hij deelt twee hartverscheurende foto’s van zijn vrouw op Facebook. Op de ene foto straalt ze van geluk, op de andere foto vecht ze voor haar leven. “Ze was mijn prachtige vrouw, mijn beste vriendin, de moeder van onze vier prachtige kinderen, mijn wereld, mijn soulmate, mijn alles”, schrijft de man.

Levensbelangrijke oproep
"Ik deel dit vandaag om iedereen aan te moedigen om ervoor te zorgen dat alle vrouwen in onze levens zich op tijd laten testen op baarmoederhalskanker en nooit een afspraak overslaan. Mijn prachtige vrouw heeft haar afspraak voor een uitstrijkje uitgesteld voor redenen die ik me niet meer kan herinneren. En geloof mij: ik heb geprobeerd om me die redenen te herinneren. Nog elke dag wou ik dat ik haar naar die afspraak had gesleurd. Of dat ik een nieuwe afspraak had gemaakt voor haar.”

Vreselijke pijn
De man gaat door een hel. Het verlies van zijn vrouw heeft een diepe wonde bij hem gemaakt, maar hij beseft dat hij door moet met zijn leven voor zijn kinderen. “Ik word elke ochtend alleen wakker, moet mijn kinderen alleen opvoeden… Ja, ik heb familie die me steunt en daar ben ik echt dankbaar voor. Maar het zal nooit meer hetzelfde zijn. Mijn vrouw heeft haar laatste uitstrijkje overgeslagen en heeft die fout betaald met haar leven. Laten we ervoor zorgen dat geen enkele andere familie diezelfde vreselijke pijn moet meemaken.”