Baby Thomas sterft voor de ogen van zijn ouders. Niet veel later slaat het noodlot opnieuw toe voor hen: “Het is hartverscheurend”

bron: The Sun
door: Redactie
Afbeelding bron: Facebook
Lauren Powell en Tom Bentley waren gelukkig getrouwd. 'Huisje, tuintje, boompje' betekende het ultieme geluk voor dit gezinnetje, maar aan dat geluk kwam abrupt een einde toen hun pasgeboren zoontje stierf. Alsof dat nog niet verschrikkelijk genoeg was, werden Lauren en Tom het slachtoffer van een wel erg laffe daad.

Het koppel uit Derby kreeg een rake klap te verwerken toen hun pasgeboren zoon Thomas overleed. “Ik voel me zo ziek. We zijn nog altijd in shock”, vertelt de 28-jarige vader over de dood van zijn zoon. Ze besloten hun zoon te laten cremeren en zijn as thuis te bewaren naast zijn teddybeer.

Toen het koppel op een dag thuiskwam, werden ze het slachtoffer van een erg laffe daad. Een dief had ingebroken en had de as van hun overleden zoontje meegenomen. “Het lijkt alsof we hem twee keer verloren zijn. Het is hartverscheurend.”

De Britse Lauren doet nu een emotionele oproep aan de dieven. “Mijn boodschap aan deze mensen: Denk alsjeblieft na over wat jullie gedaan hebben en hoeveel dit voor ons betekent. We willen hem terug.”