Hevig verkeersongeval met 21-jarige bestuurder heeft grote gevolgen: Politie doet verontrustende vaststelling

bron: RTL
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Een 21-jarige bestuurder maaide een voetganger van de weg. Dat meldt RTL. Al snel blijkt dat er achter het ongeval een merkwaardige reden schuilgaat.

Het ongeval gebeurde in Namen van vrijdag- op zaterdagnacht. Daar reed een 21-jarige man in op een voetganger. Hij verloor volledig de controle over zichzelf. De politie ontdekte al snel dat de bestuurder en het slachtoffer elkaar kennen. Ze waren die bewuste avond namelijk samen op stap gegaan met hun vriendinnen. 

De twee koppeltjes besloten aan partnerruil te doen, maar dat ging compleet mis. De bestuurder liet zijn vriendin meegaan met de andere jongen, maar kreeg daar enorm veel spijt van. Hij besloot zijn wagen te nemen en op de man in te rijden. Daarna deelde hij hem nog verschillende klappen uit.

“We hebben meerdere foto’s waarop de vier elkaar kussen en in zwoele posities te zien zijn”, aldus de procureur-generaal bij RTL. Ook zou er overvloedig alcohol gedronken zijn en werd er ook drugs genomen. De politie heeft een onderzoek geopend en behandelt de zaak als een moordpoging.