Na tien jaar nemen ouders van vermiste Maddie McCann zéér merkwaardig besluit

bron: Daily Mail
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Het is intussen tien jaar geleden dat Madeleine McCann verdwenen is. In mei 2007 verdween ze uit een vakantiewoning in Praia da Luz, Portugal.

Voorlopig ontbreekt nog elk spoor van de verdwenen Madeleine McCann. Nu de kerstperiode is aangebroken, is dat een extra moeilijke periode voor de ouders. De ouders van Madeleine koesteren nog steeds de hoop dat het meisje op een dag huiswaarts keert.

Tot op vandaag besluit Kate, de moeder van Madeleine, om niets aan de slaapkamer van het meisje te veranderen. Hoewel die felroze is, blijft alles zoals tien jaar geleden. “Ze zou inmiddels al een echt tienermeisje zijn. Maar ik kan het niet over mijn hart krijgen om er zelf iets aan te veranderen.”

Kate en Gerry proberen de feestdagen zo goed als mogelijk door te komen samen met hun andere kinderen. “We zouden samen moeten vieren. Maar wij hebben nog steeds alle hoop dat we ooit opnieuw Kerstmis met z’n allen zullen doorbrengen.” De ouders hebben de hoop nog niet opgegeven. Kate koopt dan ook elk jaar een kerstcadeau voor haar verdwenen dochter Maddie.