Jonge moeder wordt aangevallen met mes in supermarkt, dan gebeurt iets wat voor veel woede zorgt

bron: The Sun
door: Redactie
Afbeelding bron: Facebook
Jodie Willsher, een 30-jarige vrouw, werkt in de Aldi in Skipton, North Yorks. Vandaag sloeg het noodlot toe voor de jonge moeder.

Een man kwam met een wapen de supermarkt binnen en viel Jodie met een mes aan. Ze probeerde zich met man en macht te verdedigen, maar de aanval werd haar fataal. Nadat hij haar genadeloos had neergestoken, wilde de man ontsnappen. Toen besloot een moedige 68-jarige man daar verandering in te brengen.

Wilf Beattie verhinderde dat de man de benen nam en hield hem in een houdgreep totdat de politie ter plekke kwam. De dader spartelde zo hard tegen dat Wilf zich genoodzaakt voelde hem enkele rake klappen in het gezicht uit te delen.

Wilf getuigt over de aanval: “Ik hoorde lawaai en toen ik me plots omdraaide, zag ik een vrouw in een gigantische plas bloed liggen”, vertelt hij aan The Sun. “Ik besloot meteen in te grijpen. Ook kwamen enkele medewerkers van de winkel helpen. We hebben een riem rond zijn benen gebonden, zodat hij zeker niet kon weglopen nog voor de politie was gearriveerd.”

De 44-jarige dader werd door de politie in de boeien geslagen. Momenteel verblijft hij in voorhechtenis op verdenking van moord. Uit verschillende bronnen blijkt dat de man ooit een relatie had met de 49-jarige moeder van Jodie. Waarom hij haar dochter heeft neergestoken, is op dit moment nog onduidelijk. De hele familie reageert verslagen. “En dat vlak voor Kerstmis. We zullen dit nooit vergeten.” De moeder wil niet getuigen omdat ze nog te hard in shock is. Ook haar partner en dochtertje Meghan blijven in tranen achter.