VTM

Jan Van den Bosch trekt opmerkelijke conclusie over zijn dochtertje Sam

bron: TV-Story
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Jan Van den Bosch speelt in Familie een homokoppel met Werner De Smedt. In het echte leven is Jan wel getrouwd en heeft hij ook twee kinderen.

“Lou zit nu in de derde kleuterklas en maakt gemakkelijk vrienden. Hij heet zelfs al een liefje met wie hij wil trouwen. Sam gaat naar het instapklasje, zij is vrolijk, maar wel wat meer op zichzelf", licht Jan toe in TV-Story.

“Van Lou weet ik al hoe ik hem moet aanpakken, bij Sam is dat soms nog zoeken. Haar handleiding is iets groter dan die van haar broer.”

“Lou is geboren zonder heupgewrichten. “Haar heup was niet in de kom, omdat er gewoon geen was. Dat hebben ze in het ziekenhuis helaas te laat ontdekt, dus moest ze een harnasje dagen. Dat hielp niet, en daarom werd ze afgelopen zomer in het gips gestoken van haar enkels tot haar navel... Vreselijk!” 

“Het was een lijdensweg, maar nu is alles in orde. Het zal nog tot haar achtste duren vooraleer het gewricht volgroeid is, maar het schiet niet meer uit de kom. En ze heeft er geen last van, ze loopt normaal."