Niels Destadsbader doet opvallende bekentenis over zichzelf

bron: Het Belang van Limburg
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Niels Destadsbader (29) heeft een druk jaar achter de rug. Hij kwam op de radio met zijn eigen songs, hij was te zien in verschillende tv-programma's en straks ook in de nieuwe F.C. De Kampioenen film. Ook volgend jaar zal hij te zien zijn in enkele nieuwe programma's.

Behoorlijk druk dus. En dat betekent ook dat Niels met veel andere mensen zal moeten samenwerken, al is dat volgens hem niet altijd even makkelijk. Vooral omdat hij zelf behoorlijk perfectionistisch is. 

"Ik denk dat het vooral vermoeiender is voor de mensen die met me samenwerken. Omdat ik van hen verlang dat ze er evenveel voor doen als ik. Als je mij om 2 uur 's nachts opbelt met een geweldig idee voor ons programma, zal ik altijd oppakken."

"Maar die toewijding kan je nu eenmaal niet van iedereen eisen. Dat moet ik nog elke dag leren. Ik heb het bijvoorbeeld heel moeilijk met mensen die stoppen met werken gewoon omdat het 5 uur is. 'Kan je dat ene ding niet nog even snel afmaken?', denk ik dan. Niet dat ik een moeilijke mens ben om mee samen te werken, maar ik heb wel een bepaalde handleiding."