Natalia doet iets prachtig voor haar fan na verschrikkelijk nieuws

bron: Instagram
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Natalia Druyts (37) is een sterke persoon met haar beide voeten op de grond. Toch wordt ook zij soms uit haar lood geslagen. En dat was het geval toen ze te horen kreeg dat één van haar fans - die al vijftien jaar lang een grote fan is van haar -, de diagnose van borstkanker kreeg.

Natalia steunt haar fan duidelijk in haar strijd tegen borstkanker. Ze postte op Instagram een foto van hen samen, met daarbij een zelfgeschreven tekst. Natalia wil haar fan graag helpen met het taboe rond borstkanker te doorbreken. En dat doet ze onder andere ook met een speciale ode aan deze fan. 

"Mag ik even jullie aandacht, aub! Mensen zeggen steeds dat vrouwen met borstkanker zo sterk en dapper zijn. En tuurlijk zijn ze dat ook, omdat ze dat MOETEN. Maar om de 85% kans op borstkanker voor te zijn, en daarom besluiten dat je preventief ook je tweede borst laat verwijderen, dat noem ik pas dapper!"

"Deze dame is al bijna vijftien jaar een fan van mij. Ze heeft me actief gesteund gedurende mijn carrière. Nu is het mijn beurt om haar te helpen meer aandacht te creëeren voor borstkanker, en het taboe te doorbreken om erover te praten."

"Ze is een prachtige en positieve dame, die rechten studeert. Een dame die het beste probeert te maken van haar leven, en dat alles met een eeuwige glimlach. Respect, meid! Om het in woorden te zeggen: 'krachtige vrouwen bekrachten vrouwen'. En het is een eer om zo'n mooie persoonlijkheid als jij te mogen kennen."