VTM

Gloednieuwe actrice in ‘Familie’ doet al meteen straffe uitspraak over Roel Vanderstukken: “Nee, dat had ik niet verwacht”

bron: TV-Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Afgelopen maandag stonden de ‘Familie’-kijkers voor een grote verrassing. Een gloednieuwe actrice deed immers haar intrede. Haar komst zal voor heel wat veranderingen zorgen. Zeker voor Benny.

Robyn, gespeeld door actrice Jits Van Belle, verscheen maandag voor het eerst in de VTM-soap. De makers onthullen dat er nog heel wat staat te gebeuren tussen Robyn en Benny in ‘Familie’. Robyn zal al haar charmes bovenhalen om Benny smoorverliefd te laten worden op haar. Het belooft nog spannend en extra pittig te worden! 

Momenteel wordt Benny nog gespeeld door Govert Deploige, maar Roel Vanderstukken keert weldra terug op het scherm nadat hij volledig hersteld is van zijn hartoperatie. “Roel is zo’n geweldige kerel”, vertelt Jits.

“Het was voor mij trouwens ook schrikken toen ik over z’n gezondheidsproblemen hoorde. Dat uitgerekend hij met zware hartproblemen te kampen kreeg: nee, dat had ik niet verwacht”, vertelt de actrice nog steeds wat geschrokken. “Ik hoop uit de grond van mijn hart dat hij zich snel weer helemaal de oude voelt.”