Belangrijke wending in zaak rond Elke Wevers: “Hij weet meer, daar ben ik heel zeker van”

bron: TV-Limburg
door: Redactie
In de zaak rond Elke Wevers is er een nieuwe wending. Dat meldt TV-Limburg.

Het detectivebureau van de Nederlander Ben Zuidema heeft doodsbedreigingen ontvangen. Ze vonden een handgeschreven brief. Daarin stond te lezen dat ze moeten stoppen met hun onderzoek. De brief is overgemaakt aan de Nederlandse politie.

Elke Wevers is sinds september 2010 spoorloos toen ze in Maaseik naar haar werk vertrok. Ze zou terugkeren naar huis omdat ze zich niet goed voelde, sindsdien ontbreekt elk spoor.

Concrete piste
De ouders willen een doorbraak forceren en namen topadvocaat Jef Vermassen onder de arm. Zuidema van het detectivebureau heeft een concrete piste ontdekt.

Er is een man die volgens hem meer weet. “Het gaat om een man uit het Maasland”, zegt hij. “De man heeft zich zeer vreemd gedragen. Er zijn verschillende vrouwen die zich bij ons gemeld hebben en allemaal zeggen ze dat ze door hem zijn lastiggevallen.”

“In het begin van de zaak is hij ook een verdachte geweest bij justitie. Ik weet heel zeker dat deze man meer weet. Mocht hij er niets mee te maken heeft, verwondert het mij dat hij nog geen contact met mij heeft opgenomen. Hij woonde ook in hetzelfde appartementsgebouw van Elke Wevers.