An Swartenbroekx maakt zich ernstig zorgen om haar vader

bron: Story
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
An Swartenbroekx (48), is steevast bekender als Bieke uit 'F.C. De Kampioenen'. In 2009 verloor ze haar moeder na een lange strijd met maar liefst zeven hartoperaties. Onlangs vreesde ze ook voor het leven van haar vader...

An vertelt over de zware periode van haar moeder. "Het was een heel zware periode, maar ze was moe. Ze had zeven hartoperaties achter de rug en haar nieren werkten niet meer. Ze is altijd een trotste vrouw geweest, met chique kleren en juwelen. Maar na de laatste operatie was dat weg."

"De kapper moest plots niet meer naar het ziekenhuis komen. Dat was een teken dat ze had opgegeven. Ik mis haar nog elke dag", vertelt ze emotioneel aan Story.

Vader
Onlangs vreesde ze ook voor het leven van haar vader. "Hij heeft enkele weken geleden drie nieuwe stents laten plaatsen, hij heeft er nu in totaal vijf. Zijn aders waren dichtgeslibd, en even dachten we dat we hem kwijt waren..."

"Hij had al veel eerder naar het ziekenhuis moeten gaan, maar daar is hij helaas te koppig voor. Nu gaat het goed met hem, maar hij zou zich kalm moeten houden. Alleen doet hij dat niet."