Gert Verhulst onthult geheim: “Dan kap ik ermee”

bron: Humo
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Gert Verhulst is een man met een drukke agenda. Als baas van Studio 100 en presentator van 'Gert Late Night' is hij zelden thuis. Toch is zijn werk meer dan alleen maar een job voor Gert. Het is zijn passie waarmee hij opstaat en gaat slapen.

Voortdurend is Gert op zoek naar nieuwe invalshoeken voor programma's, scenario's en shows voor Studio 100. Stilzetten en rusten, dat staat niet in zijn woordenboek. Onlangs stond hij nog op het podium in het Sportpaleis met de show 'Throwback Thursday', een nostalgische bijeenkomst om de twintigste verjaardag van Ketnet te vieren. 

Al zijn er heel wat mensen die ook kritiek hebben op wat Gert doet. "Dit is er van ons werk overgebleven, hoe lacherig er al die jaren ook over is gedaan. Ik ben trots op dat werk, we hebben er iets mee betekend voor heel veel mensen", vertelt Gert aan Humo. 

Stoppen zit er nog niet meteen in als het van Gert Verhulst afhangt. Al vindt hij dat hij daar zelf niet 100 procent zeggenschap in heeft. "De dag dat mensen niet meer geïnteresseerd zijn in wat ik doe, kap ik ermee", verklapt Gert die voorlopig wel nog even door wil gaan. Al kan Gert op zijn beide oren slapen. Zijn zoon Viktor is immers aardig op weg om in de voetsporen van zijn vader te treden.