VTM

VTM kondigt verrassend nieuws aan over vorige kandidaten van ‘Blind Getrouwd’: Dit hadden we niet verwacht

bron: VTM NIEUWS
door: Redactie
Afbeelding bron: Video VTM
Hoe zou het nog gaan met de vorige kandidaten van het VTM-programma ‘Blind Getrouwd’? We weten dat Nick en Veerle gelukkig samen zijn. Net zoals Nicolas en Evelien, maar hoe zit het met de andere ex-deelnemers. Hebben zij intussen al de liefde van hun leven gevonden? VTM geeft het antwoord.

Voor deze gelegenheid bracht VTM de kandidaten samen in de Ardennen, waar ze een gezellige tijd doorbrachten. Dat blijkt uit een video. Uiteraard blikten de kandidaten niet alleen terug op hun ervaringen tijdens het programma, maar ook wat er daarna nog gebeurde.

“We zijn echt een match. Ze hebben ons niet zomaar samen gezet”, vertelt Veerle die samen is met Nick. “Alles verloopt gewoon zo spontaan. Ik hoef mij geen zorgen te maken.”

Tussen Sally en Mathias verliep het iets minder vlot. Zij werden uiteindelijk geen koppel. “Ik heb gedate het afgelopen jaar, ik heb ook een relatie gehad het afgelopen jaar. Maar het is foutgelopen, het is weer zo’n jaar met ups en downs”, vertelt Sally openhartig. Ze is single op dit moment. Net zoals Mathias. Dat zegt hij zelf. “Ik ben eigenlijk klaar voor een relatie, maar ik merk dat ik dat niet echt nodig heb. Als ik niemand vind ga ik het niet doen, maar als ik wel de juiste vind ga ik het wel doen.” Mathias vertelt dat hij momenteel wel verdergaat met iemand, maar dat het allemaal wat ingewikkeld is.