Toekomstige vrouw van Prins Harry ligt al stevig onder vuur om opvallende reden

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
De Amerikaanse Meghan Markle en Prins Harry zullen volgend jaar in mei in het huwelijksbootje stappen. Volgens een vriendin van Meghan Markle is er iets opmerkelijks aan de hand met de toekomstige prinses.

Ninaki Priddy is één van de vriendinnen die Markle al het langst en ook het best kent naar eigen zeggen. Die onthult nu dat het niet de eerste keer is dat Markle is getrouwd. “We zijn haast als zusjes opgegroeid, maar Meghan kan enorm koel en afstandelijk worden als ze dat wil. Ik was getuige op haar eerste huwelijk. Wel, de manier waarop zij haar man Trevor kort daarop liet vallen als een baksteen, was echt beneden alle peil”, vertelt de vriendin van Markle.

Bovendien zou de toekomstige prinses ook liegen volgens Priddy. Tijdens een toespraak had Markle gezegd: “Ik wist bijna niks over Harry”. Dat is volgens haar vriendin radicale onzin. “Meghan was geobsedeerd door royalty. Prinses Diana was haar grote heldin. Ze las alles wat er over haar te lezen viel.”

Of het echte liefde is tussen de prins en Markle betwijfelt Priddy enorm. “Hij is duidelijk smoorverliefd op haar. Maar volgens mij is zij verliefder op de titel dan op de man”, aldus Priddy. Of zij de waarheid spreekt, is nog maar de vraag. Gaat het om een jaloerse uithaal naar haar beste vriendin? Of blijkt Meghan Markle toch niet te zijn wie ze beweert?