Koppel uit Antwerpen staat op het punt te trouwen, maar dan slaat het noodlot toe

bron: Facebook
door: Redactie
Afbeelding bron: Facebook
De Antwerpse Fleur Pieters (43) en haar Nederlandse partner Julian Boom (39) hadden een prachtig plan: 24 keer trouwen. En dat in elk land waar het holebihuwelijk legaal is. Aan die prachtige toekomstplannen is abrupt een einde gekomen.

Als lesbisch koppel strijden ze jarenlang voor de rechten van holebi’s. Om hun droom achterna te jagen, verkochten ze alles wat ze hadden. Intussen zijn ze al vier keer getrouwd: New York, Amsterdam, Antwerpen en Parijs passeerden de revue, maar dat was slechts het begin.

Op Facebook meldt het koppel nu verschrikkelijk nieuws. "Een week geleden belden we de dokter in Frankrijk, omdat Julian geen voedsel binnen kon houden en was flauwgevallen”, schrijft Fleur op Facebook.

Uit onderzoek bleek dat de 39-jarige Nederlandse verschillende tumoren in haar hoofd en rond het hart heeft. “De dokters geven haar nog drie maanden, waarin ze haar vermogen om dingen te onthouden en te praten zal verliezen. Vervolgens zal ze in een coma raken”, staat er te lezen. “Mijn prachtige vrouw, de liefde van mijn leven gaat dood.”