Gemeentearbeider blijkt meedogenloze pedofiel te zijn: Hij deelde aan de kinderen kermisbonnetjes uit en wat dan volgde is gewoon walgelijk

bron: Belga
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Een 54-jarige gemeentearbeider uit Ternat is niet wie hij blijkt te zijn. Hij bleek in werkelijkheid een meedogenloze pedofiel te zijn. Dat kwam persagentschap Belga te weten.

De gemeentearbeider werkte dan ook nog eens op het skatepark waar veel jongeren kwamen. Hij legde contact met hen door kermisbonnetjes uit te delen. Daarna nodigde hij ze uit bij hem thuis.

Bij hem thuis overtuigde de kinderen om naaktfoto’s te laten nemen. Die gebruikte hij dan om de kinderen nadien mee te confronteren. De jongens werden ook gefilmd en er was sprake van orale seks en penetratie.

De man viel door de mand toen een 14-jarig slachtoffer naar de politie stapte en zijn verhaal deed. Het gerecht heeft intussen weet van drie slachtoffers, maar aangezien niet iedereen een klacht indiende, zijn het er in werkelijkheid nog veel meer.

De rechter gaf de pedofiel een gevangenisstraf van vijf jaar, waarvan twee jaar met uitstel. Aan dat uitstel zijn wel enkele voorwaarden verbonden. Hij mag geen contact opnemen met zijn slachtoffers en moet hij zich ook laten behandelen.