Moeder is furieus als ze ontdekt wat buschauffeur met haar 4-jarig zoontje heeft gedaan: “Niets kan het gevoel beschrijven toen ik dat telefoontje kreeg”

bron: The Sun
door: Redactie
Afbeelding bron: Cascade News
John Robertson is vier jaar oud. Het kleine kind gaat dagelijks met de schoolbus naar huis. Deze keer liep dat echter goed mis voor het kleine kind. Een alarmerend telefoontje zorgt voor veel woede bij zijn moeder.

De chauffeur van de schoolbus vergat de 4-jarige John thuis af te zetten. Toen hij tot het besef kwam, was hij al enkele kilometers verwijderd van het huis van het kind. Omdat hij geen zin had om terug te keren, zei de chauffeur tegen het kind dat hij maar alleen naar huis moest stappen. En dat terwijl hij slechts vier jaar oud is, de temperaturen rond de nul graden schommelen en de weg een erg druk verkeerspunt is.

De kleine John stapt uit de bus, maar weet niet wat te doen. Toen enkele agenten op hun dagelijkse controle waren, vonden ze het kleine kind al wenend in een bushokje. “Hij was doodsbang en helemaal in paniek”, klinkt het bij de agenten die besloten de moeder van het jongetje op te bellen en hem naar huis te brengen.

De moeder is furieus over wat er met haar zoontje is gebeurd. “De weg is zo druk, dat het levensgevaarlijk is om een kind die weg naar huis alleen te laten wandelen”, reageert de moeder. “John wachtte op de plek waar de buschauffeur hem eruit had gegooid in de hoop dat die nog zou terugkeren, maar dat gebeurde niet. Niets kan het gevoel beschrijven toen ik dat telefoontje kreeg van de politie. Wie weet wat er had kunnen gebeuren.”