VTM

Gene Thomas en Kristel (ex-K3) hebben groot nieuws

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Er is groot nieuws over Kristel Verbeke en Gene Thomas. Voor het eerst in 14 jaar huwelijk gaat het koppel ook professioneel iets samen doen.

Op de allerlaatste dag van het jaar gaan Kristel en Gene samen de studio van Radio 2 in. Ze presenteren de Top 1000 Klassiekers. "Ik heb dit jaar al 15 à 20 keer gepresenteerd op Radio 2, als gastpresentator van 'De Vlaamse Ultratop 50', ter vervanging van Christoff", vertelt Gene in Het Laatste Nieuws. 

"Maar het blijft altijd live natuurlijk, dat maakt het spannend. Ik ben er trouwens zeker van dat mijn madam (zoals hij Kristel steevast noemt, red.) dat keigoed gaat doen. Ze heeft een hele warme stem, perfect voor op de radio."

"Tussen 10 en 13 uur zullen wij te horen zijn, een serieuze boterham om vol te praten. En we kunnen pas na 27 december starten met onze voorbereiding. Ik ben volop aan het repeteren voor de show 'Disney in Concert', waarin ik zing."

"En ik ben bezig met nieuwe muziek - mijn zomersingle voor 2018 is al klaar - én de optredens met de 'Vlaanderen Boven Band' komen er bijna aan. En Kristel is momenteel nog jurylid in 'Steracteur Sterartiest'."