Moeder vindt haar 3-jarig zoontje dood in haar tuin: Dit is de oorzaak van zijn overlijden

bron: The Sun
door: Redactie
Afbeelding bron: The Sun
De 3-jarige Jamie uit North Carolina had nog een heel leven voor zich, maar dat draaide helemaal anders uit voor het kleine kindje.

Toen de mama van het jongetje ’s ochtends wakker werd en haar kleine kind uit bed wou halen, zag ze dat zijn bedje leeg was. Waar was kleine Jamie heen? De jonge moeder raakte compleet in paniek.

Toen ze naar buiten keek, zag ze Jamie voor de voordeur liggen. Het kind voelde ijskoud aan en was overleden. Er wordt vermoed dat het kleine kindje ’s nachts uit zijn bed glipte en naar buiten is gerend. Toen het jongetje weer naar binnen wilde, merkte hij dat dat niet kon. De deur was immers in het slot gevallen, waardoor hij de hele nacht noodgedwongen buiten bleef. En dat in ijskoude temperaturen. De gevolgen werden hem fataal.

De politie heeft de moeder van de kleine jongen gearresteerd. De vrouw was immers onder invloed van drugs die nacht, waardoor ze in een diepe roes was geraakt. Daardoor hoorde ze vermoedelijk niet hoe haar kleine kind op de voordeur stond te kloppen. “Ze is verantwoordelijk voor de dood van haar eigen kind”, zegt de rechter tijdens het proces. De rechter heeft nog geen definitieve uitspraak gedaan, maar de moeder riskeert een celstraf van 2,5 jaar.