Ruzie tussen koppel loopt compleet uit de hand. Wat dan gebeurt, is hallucinant

bron: The Sun
door: Redactie
Afbeelding bron: East 2 West News
Dmitry Chracyov is bijzonder jaloers. De 26-jarige Rus kan het maar moeilijk verkroppen dat er andere mannen naar zijn vriendin kijken. Op een dag liep het pas echt goed mis voor de jonge vrouw.

Dmitry was ervan overtuigd dat zijn vrouw Margarita een affaire had met een andere man. Hij werd daarop zo kwaad, dat hij alle controle over zichzelf verloor. Hij folterde haar eerst met een hakbijl, zodat ze zou bekennen dat ze hem bedroog met een andere man.

Toen de vrouw haar onschuld bleef uitroepen, ging de man over tot een erg gruwelijke daad. Hij hakte met de bijl haar beide handen af. De vrouw schreeuwde het uit van de pijn.

Dmitry besloot uiteindelijk toch met haar naar het ziekenhuis te gaan. De artsen waren in shock als ze hoorden wat er was gebeurd. Eén hand konden ze nog redden, maar de vrouw is haar andere hand voorgoed kwijt. De artsen durven zelfs de foto's niet te tonen omdat ze zo gruwelijk zijn.

De man heeft zich nadien zelf aangegeven bij de politie. Voorlopig wordt hij nog aangehouden. Het is afwachten welke staf hem boven het hoofd hangt.