Zo gaat Tine Embrechts om met opdringerige fans: "En hopelijk snappen ze het zo"

bron: TV-Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
De bekende actrice Jennifer Lawrence van 'The Hunger Games' deed onlangs een straffe uitspraak. "Als fans mij op restaurant aanspreken voor een selfie, weiger ik resoluut. Grof zijn is mijn manier om me te beschermen tegen opdringerige fans." Maar daar is Tine Embrechts het niet mee eens.

Tine Embrechts (42) is nochtans ook een bekend figuur, en samen met haar vriend Guga Baúl vormt ze dan ook een echt BV-koppel. Toch gaat zij op een heel andere manier om met haar fans.

"Vroeger schermde ik me af, maar ik ben gematigder nu", aldus Tine. "Maar het is zoeken naar hoeveel ik prijs geef van mijn privacy."

Soms gaat het erover
"De meeste fans zijn lief en beleefd, maar soms gaat het erover. Als ik met mijn vriend of met mijn kinderen op stap ben, dan vind ik het niet altijd even fijn dat ik word aangesproken."

Maar daar heeft ze wel haar eigen manier voor gevonden om dat op te lossen. "Ik toon dat niet, om niet arrogant over te komen. Of ik geef een opmerking in de vorm van een mopje en hoop dat de boodschap duidelijk is."

Maar desondanks weet ze ook wel dat haar fans haar graag zien. "Mensen zijn soms ook wat onhandig in het uiten van hun appreciatie en daardoor niet altijd even genuanceerd of beleefd. Ik maak me daar eigenlijk niet druk in. Het blijven fans. 't Hoort er een beetje bij."