Slachtoffer van zuurgooier in Delhaize heeft intussen 50 operaties achter de rug en doet dan een vreselijke vaststelling

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Marina Tijssen (55) werd drie jaar aangevallen in de Delhaize in Antwerpen. Intussen is ze weer aan het werk in de supermarkt als poetsvrouw in diezelfde Delhaize.

Marina moet na 50 operaties nog steeds dagelijks naar de kinesist. Ze heeft aanhoudende pijn aan haar aangezicht en daarom gaat Marina naar de pijnkliniek en langer werken dan 2 uur op een dag kan niet want dan wordt de pijn te hevig.

Goed voor herstel
“De psycholoog zei me dat het goed zou zijn voor mijn herstel als ik het echt zou durven om terug naar diezelfde Delhaize te gaan. De allereerste keer was akelig. Maar mijn collega's hebben me erdoor gesleurd”, zegt Marina in Het Laatste Nieuws.

Hele uiterlijk veranderd
Maar het ergste is de gedachte dat iemand van de ene seconde op de andere haar hele uiterlijk heeft veranderd. “Dat laat me niet los. Ik zal nooit nog dezelfde zijn. En al wil ik de klok zo graag terugdraaien, het gaat niet. Dat gevoel kropt zich altijd op, en dan moet ik af en toe eens hard uithuilen bij mijn man. Dan gaat het weer wat beter."

Tatoeage
De man van Marina heeft een foto van hoe zijn vrouw er vroeger uitzag op zijn arm laten tatoeëren. "Dat beeld hield hij bij op z'n gsm, tot ik er eens van schrok en begon te wenen. Zo zie ik er nu helemaal niet meer uit. Hij wilde de foto verwijderen en zei dat hij nog altijd vond dat ik zo mooi was. Als gebaar van liefde heeft hij die tatoeage laten zetten.”