Moeder belandt met haar wagen in de gracht. Dan doet politie zéér verontrustende ontdekking

bron: Metro UK
door: Redactie
Afbeelding bron: Foter
Een jonge moeder zat achter het stuur van de wagen toen het noodlot toesloeg voor haar. Wanneer de politie en de hulpdiensten na een alarmerend telefoontje ter plekke komen, zien ze iets verschrikkelijks.

De politie vermoedt dat de jonge vrouw werd afgeleid door haar gps, waardoor ze met haar wagen in de gracht belandde. De feiten gebeurden vlak bij Londen. De hulpdiensten en de politie kwamen meteen ter plekke.

Toen ze de vrouw uit haar wagen probeerden te bevrijden, deed de politie een verontrustende ontdekking. In de wagen lag ook een pasgeboren baby. Het meisje liep ernstige verwondingen op en werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht. De baby probeerde te vechten voor haar leven, maar enkele uren na het tragische ongeval overleed ze aan haar verwondingen.

De moeder kon de crash overleven en geeft zichzelf en haar partner nu de schuld voor de dood van haar baby Ruth. Aan de politie bekent de vrouw immers dat zij en haar man vergeten waren om de gordel van het kind vast te maken. Toen de baby hevig aan het wenen was, had haar man vlak voor het vertrek zijn kind uit de wagen genomen om nog te troosten. Toen hij haar weer in de wagen had geplaatst, was hij de riem vergeten aandoen. De gevolgen waren fataal voor de kleine Ruth.