Marijn Devalck stond op het punt in bed te duiken met deze bekende Vlaminge, maar dan gebeurde er dit

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Wie naar ‘FC De Kampioenen’ kijkt, weet dat Boma – gespeeld door Marijn Devalck - een échte vrouwenzot is. Zijn handjes thuishouden? Dat is een behoorlijke karwei voor de PDG van de Boma Vleesindustrie nv. Minou, Pascalleke of Lulu passeerden allemaal de revue. Marijn Devalck en Boma zijn in het echte leven echter dag en nacht verschil...

Martin Jonckheere was uitgenodigd op de set van 'FC De Kampioenen'. Ze zou samen een scène opnemen met Balthazar Boma, maar toen de acteur hoorde wat voor scène dat was, weigerde hij resoluut.

Hij moest van de makers het bed induiken met Martine Jonckheere. Helemaal naakt. “Ik speelde een weduwnaar, zij een femme fatale”, vertelt de acteur die weigerde deze scène op te nemen. De makers konden hem niet overhalen dit toch te spelen. “Bloot en bloot, daar ben ik tegen,” klinkt het bij Marijn.

“Boma heeft geen respect voor vrouwen, dat klopt. Maar hij bestaat niet echt, hé. Ik, de echte Marijn, ben altijd galant voor vrouwen.” Volgens de acteur is er tegenwoordig iets eigenaardigs aan de hand dat hij in zijn tijd niet zag. “Ik zie acteurs tegenwoordig kussen alsof ze een postzegel aan het likken zijn.”