Roel Vanderstukken komt met straf nieuws naar buiten: “Er zal sowieso commentaar volgen”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Roel Vanderstukken is niet meer op het scherm te zien. Het is Govert Deploige die zijn rol als Benny in ‘Familie’ voor even zal overnemen. De acteur doet nu een belangrijke oproep.

“Intussen hebben jullie allemaal al kennis mogen maken met m’n vervanger in ‘Familie’, Govert Deploige”, vertelt Roel. “Ik zou deze gelegenheid toch willen gebruiken om wat midlheid te vragen voor hem. Want ik weet, de trouwe fans zullen met argusogen kijken naar de gelijkenissen tussen hem als Benny, en mij. En er zal sowieso commentaar volgen, gewoon omdat het voor de kijker wennen zal zijn.”

Roel is erg begaan met zijn vervanger. Dat blijkt uit een straffe oproep die hij doet. “Geef Govert alsjeblieft een eerlijke kans. Zijn opdracht is allesbehalve vanzelfsprekend. En hij heeft er keihard z’n best voor gedaan, in moeilijke omstandigheden. Waarvoor overigens nog eens bedankt, Govert”, laat de acteur nog weten. 18 december zal de laatste draaidag van Govert zijn, wat betekent dat Roel Vanderstukken vanaf dan weer opnieuw op de set zal staan.