Topadvocaat Jef Vermassen doet schokkende bekentenis die iedereen verbaast

bron: Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Jef Vermassen heeft jarenlang ervaring als topadvocaat. Hij zag verschillende verschrikkelijke zaken de revue passeren. Dagelijks werd hij geconfronteerd met moordenaars en slachtoffers. Zou Vermassen in staat zijn om zelf iemand te vermoorden?

Op de vraag of Jef Vermassen ooit iemand heeft willen vermoorden, antwoordt de topadvocaat doodeerlijk. Het antwoord is positief. “Eén keer is de gedachte wel opgekomen”, vertelt Vermassen die de situatie zorgvuldig uitlegt.

“Mijn vrouw moest bevallen en de gynaecoloog kwam maar niet. Hij was zijn patiënten in een ander ziekenhuis aan het verzorgen. De navelstreng was twee keer rond de nek van mijn kind gedraaid”, aldus Vermassen die compleet in paniek was dat zijn pasgeboren dochter en vrouw het niet zouden overleven. De hartslag van zijn vrouw zakte intussen bijna naar nul. De situatie zag er niet goed uit. Gelukkig kwam alles uiteindelijk goed met de vrouw en het kind van Vermassen. Al heeft Vermassen daarvoor het onderste uit de kan moeten halen.

“Als die man toen in mijn handen was gekomen. Ik weet niet wat ik dan had gedaan”, biecht hij op. “Hoe kun je uit egoïsme om geld te verdienen iemand zo laten lijden? Het heeft uren en uren geduurd.” Pas toen Vermassen met een dreigement afkwam, veranderde de situatie. “Als hij nu niet komt, heeft hij een proces aan zijn been”, zei de topadvocaat in het ziekenhuis. Dan pas is de gynaecoloog eindelijk komen opdagen. Volgens Vermassen schuilt in ieder van ons een moordenaar. “Uit onmacht”, klinkt het.