Mishandelde hond uit omgeving Antwerpen vermist: Eigenaar vreest dat dit zal gebeuren met hondje Rosa

bron: ATV
door: Redactie
Afbeelding bron: Facebook
Vzw Sophie’s Angels is een vzw die verwaarloosde en mishandelde hondjes redt. Zo ook hondje Rosa. De vzw doet nu een erg belangrijke oproep.

Rosa werd gevonden in een plastiek zak in Roemenië en is sinds twee weken in België. Helaas ontsnapte het hondje vorige week uit de hondenweide in Edegem. Sindsdien is het arme dier spoorloos.

Rosa is een straathond dat ongeveer even groot is als een Jack Russel. Ondertussen werd ze al gezien in de omgeving van Hove, Boechout, Edegem en Mortsel. Tot dus ver is ze nog niet terecht.

“Wij zijn radeloos en hebben echt hulp nodig. Ze was al zo mager en nu met de koude en de sneeuw wordt het gevaarlijk. Mensen die haar zien kunnen de politie bellen of bellen naar Sophie's Angels (0485 225 122).” Als het beestje niet dringend gevonden wordt, zou het mogelijk kunnen sterven door de koude temperaturen. "Als je haar ziet NIET benaderen maar wel iemand van ons direct opbellen met plaats en uur. Ze laat haar niet vangen en zal bijten om haar te verdedigen uit angst!", klinkt het op Facebook.