Vader misbruikt jarenlang eigen dochter op vreselijke manier: Dit deed hij met haar

bron: ad.nl/NY Post
door: Redactie
Afbeelding bron: Archiefoto/Foter
Sinds haar acht jaar wordt de Franse Maude Juliens misbruikt door haar eigen vader. De vrouw ging jarenlang door een hel. Sinds haar vader overleden is, kan ze openlijk over de gruwelijke feiten praten.

Toen ze acht jaar oud was bond Française Maude Julien zijn dochter vast aan een hek, dat hij onder stroom zette. Hij zei tegen het meisje dat ze geen spier mocht vertrekken. “Het ritueel met het hek was voor mijn vader een test van mijn wilskracht. Hij wilde van mij een supermens, een ultieme overlever maken”, zegt Maude Julien die intussen zestig jaar oud is geworden.

De vrouw moest achttien jaar lang de gruwelijke feiten doorstaan. Nu heeft ze daarover een boek geschreven: ‘Alleen tegen mijn vader’. Daarin wordt de ware hel beschreven die ze onderging. Een ander ‘experiment’ dat de vader met zijn eigen dochter deed, is al minstens even hallucinant. Eén keer per maand werd het meisje opgesloten in de kelder, waar ze moest overnachten tussen de ratten. Volgens haar vader zou ze op die manier “over de dood kunnen mediteren”.

Daarbovenop werd de vrouw door een arbeider die bij haar vader op het erf werkte meermaals verkracht. Haar vertrouwen in mensen kreeg een stevige deuk. Ze kon enkel nog dieren vertrouwen. “Zonder hen zou ik nu niet meer in leven zijn”, zegt Julien. “Zij gaven me de warmte die ik nergens anders kon vinden. Ik mocht mijn ouders niet aanraken. Van mijn hond en pony’s leerde ik wat liefde was, waar ik troost kon vinden.”

Intussen heeft de vrouw via intensieve therapie haar trauma’s een plek kunnen geven. Al blijft het na jaren nog steeds moeilijk. Flashbacks over haar gruwelijke verleden teisteren haar nog elke dag.