Gert Verhulst moet na zijn scheiding nog een andere klap verwerken: "Dat was moordend"

bron: Radio 2
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Gert Verhulst ging lange tijd door een moeilijke periode die een enorme impact had op zijn leven. Erg graag praat hij er niet over, maar tijdens een interview met Radio 2 vertelt de Studio 100-baas er toch openhartig over.

Gert vertelt dat hij na de scheiding met een enorm schuldgevoel achterbleef. “Omdat ik was weggegaan en mijn kinderen de ene week wel zag, de andere week niet. Ze gingen naar school in Kapellen en ik woonde in Antwerpen. Ik stond er op om ze zelf elke dag naar school te brengen. Antwerpen naar Kapellen in de spits, en daarna naar Schelle voor Studio 100. Elke dag opnieuw.”

De Studio-100 baas wilde alles doen voor zijn kinderen, maar dat was niet gemakkelijk. “Dat zorgde voor veel stress. De combinatie met mijn job was moordend. Je wilt goed doen, niet tekort schieten. Je wil een goeie vader zijn.” Daarbij kreeg hij in die periode ook nog eens een andere klap te verwerken.

“Daar kwam dan nog bij dat de relatie met Karen (Damen, red.) in die periode ook op de klippen is gelopen. Dat is allemaal niet bevorderlijk voor de levenskwaliteit.” Gert Verhulst onthult dat hij daardoor in een depressie is geraakt. Het was niet gemakkelijk om dit te overwinnen, maar uiteindelijk is het Gert toch gelukt om de draad van het leven opnieuw op te pikken.