Man verkracht jonge vrouw, maar dat is slechts het begin van de gruwel

bron: Mirror
door: Redactie
Afbeelding bron: BTP
De 20-jarige Dylan Collins lokt een vrouw in zijn wagen. De jonge vrouw wist daarna niet wat haar overkwam en probeerde zich met man en macht te verdedigen, maar tevergeefs.

Dylan Collins verkrachtte de jonge vrouw brutaal. Ze probeerde uit de wagen te ontsnappen, maar de verkrachter was te sterk. De jonge vrouw werd zelfs in de nek gebeten.

Wanneer een voorbijganger geschreeuw hoort, snelt hij op de wagen af. Collins gooit de vrouw vervolgens uit de wagen en snelt ervandoor. Daarna gebeurt er nog meer gruwelijks. Terwijl hij op de gaspedaal duwt, rijdt hij met zijn wagen over de benen van de jonge vrouw die het uitschreeuwt van de pijn.

De voorbijganger alarmeert de politie, die Collins achterna gaat. Het wordt een heuse achtervolging. Collins springt uit zijn wagen en neemt de benen. De agenten konden hem uiteindelijk toch arresteren. De feiten vonden plaats in Groot-Brittannië.

Colins heeft een celstraf van acht jaar gekregen. Zijn rijbewijs wordt eveneens voor twee jaar ingetrokken. De jonge vrouw werd na de feiten naar het ziekenhuis overgebracht. Vermoedelijk zal ze blijvende schade overhouden.