VTM

Nieuwe Benny uit ‘Familie’ zit in zak en as na verbazingwekkende bekentenis

bron: Hallo/HBVL
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Govert Deploige zal Roel Vanderstukken in ‘Familie’ vervangen. Een behoorlijk moeilijke opdracht. Iedereen wenst immers dat Roel zo snel mogelijk weer op het scherm te zien is. Govert ziet er een stoere kerel uit, maar onder die harde bolster schuilt een verrassende kern.

Govert Deploige heeft het ontzettend moeilijk. Vooral de berichten op sociale media zitten daar voor iets tussen. “Je wordt in die openbare riolen toch neergeknald voor je de tijd krijgt te tonen wat je kan, dat weet je op voorhand”, vertelt de acteur. Hij bekent dat de berichten op sociale media van fans die Roel snel terug willen in ‘Familie’ hem kwetsen.

De acteur vertelt dat hij worstelt met allerlei problemen. “Als kind was ik al hypergevoelig voor allerhande prikkels. Op reis gaan, is een ware marteling voor mij. Te veel indrukken, te veel energie, te veel dingen die ik niet kende. Ik blokkeerde daar helemaal van en kreeg angstaanvallen. Dat heb ik nu gelukkig niet meer, maar het zit nog steeds in mij”, bekent de acteur.