Jan Van Looveren heeft zéér slecht nieuws gekregen: “Dit kwam als een shock”

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Jan Van Looveren, bekend als televisiepersoonlijkheid, heeft nieuws gekregen dat insloeg als een bom voor hem. Het gaat over zijn zus Marleen.

Marleen Van Looveren is gestorven aan kanker op 50-jarige leeftijd. De vrouw vocht jarenlang tegen borstkanker en werd genezen verklaard, maar niet voor lang. De dokters stelden immers een hersentumor vast bij haar.

De vrouw laat een man en twee dochters achter. Een enorm zware klap voor hen en ook voor haar broer Jan. Ook op de school waar ze lesgaf wordt verslagen gereageerd. “Hoewel we wisten dat Marleen palliatief was, kwam het nieuws van haar overlijden als een schok”, vertelt directeur Bart Roels. “Door de eerlijkheid die ze uitstraalde, werd ze geweldig gewaardeerd door alle collega’s. Ze hield van haar leerlingen en haar leerlingen hielden van haar.”

De vrouw zal op maandag om tien uur in de Sint-Thersiakerk van Ekerne-Bunt begraven worden. Eerder verloor Jan Van Looveren ook al zijn vader aan kanker op 61-jarige leeftijd. Veel sterkte aan de familie en vrienden van Marleen!