Ouders van slachtoffer Middelkerke waarvan zelfs zijn geslachtsdelen in brand zijn gestoken: “Wisten dat dit ooit zou gebeuren”

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: VTM-Nieuws
Alain D. (43), zijn vriend Julien B. (28) en hun latere slachtoffer M.P. spraken af op een camping in Middelkerke. Het werd uiteindelijk M.P. zijn dood. De moord werd ontdekt na een politiecontrole.

De drie drinken die avond serieus wat en gebruiken vermoedelijk ook drugs. Daarna volgt er een ruzie waarna één van de vrienden een mes neemt en M.P. de keel oversnijdt. Daar blijft het niet bij want ook zijn ballen worden in brand gestoken, zo meldt Het NIeuwsblad.

Even na de moord duikt ook een andere vriend op, Romuald V. Hij zegt het lichaam te doen verdwijnen. Hij belt rechtenstudente Kelly D. (20), die op dat moment met haar vriend Bruno C.(41) op de kerstmarkt in Namen rondloopt.

Ze rijden dan met hun Seat naar Kelly’s moeder, waar Romuald hen opwacht met het lijk. Ze dumpen het in de koffer van de auto. Aan de speurders beweert Bruno dat hij dit niet wilde, maar te overdonderd was om te reageren.

De ouders zijn niet verwonderd dat dit gebeurd is met hun zoon. “Onze zoon had effectief problemen. Sinds zijn schooltijd zocht hij altijd drugs op. Hij is geplaatst geweest, stal geld, haalde drugs binnen, … Op zijn achttiende is hij hier vertrokken. We vrezen dat hij vermoord is omdat hij weer eens wat gestolen had. Het is beestachtig wat ze met hem gedaan hebben. We zijn er kapot van, maar we wisten dat de politie hier ooit aan de voordeur zou staan met slecht nieuws.”