Hallucinant! Vrouw uit Dentergem furieus over wat er met 3-jarig zoontje en grootmoeder is gebeurd in supermarkt

bron: Facebook, Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Archief
Een moeder reageert bijzonder verontwaardigd over wat er met haar 3-jarig zoontje en haar moeder is gebeurd in een supermarkt in Dentergem.

Het jongetje moest dringend naar toilet in de supermarkt. De grootmoeder vroeg in de winkel of haar kleinzoon even naar het toilet kon gaan, maar het antwoord was duidelijk. “Mijn ma vraagt aan de bazin van de winkel waar het toilet is, maar die zegt dat ze geen toilet hebben in de winkel”, schrijft de moeder op Facebook. Een winkelbediende vertelt daarop dat het toilet enkel voor personeel is.

De kleine Stan kon zich niet meer ophouden en plast in zijn broek. “Broek, kousen en schoenen nat. En natuurlijk ook de vloer van de winkel”. De bazin reageerde furieus omdat de kleine jongen in zijn broek had geplast en zei tegen de grootmoeder dat ze het maar moest opkuisen. “Mijn ma, die eind de 60 is, moet op haar knieën zitten om te kuisen.”

“Is naar toilet gaan geen basisrecht?”, vraagt de moeder zich af. “Ons Stanneke kwam doodbeschaamd thuis. Waar is de menslievendheid?” De moeder deelt haar verhaal op Facebook en vindt dat er hier dringend verandering in moet komen.