Hanne van K3 openhartig over moeilijke periode: “Voor mij was dat een drama”

bron: HBVL
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Hoewel ze altijd met een stralende glimlach op het podium staan, gaat er achter die glimlach soms ook onzekerheid en verdriet schuil bij K3. Dat vertelt Hanne openhartig in een interview met Het Belang van Limburg.

“Ik heb het een periode heel moeilijk gehad met mijn stem. Ik had live op tv, tijdens de Radio 2 Zomerhit, niet zo goed gezongen. Op de een of andere manier zat ik er klak naast. Eigenlijk is daar niet zoveel reactie op gekomen, maar ik vond dat verschríkkelijk en kon wel in de grond kruipen van schaamte”, vertelt Hanne die ontzettend perfectionistisch is. “Ik droeg dat zodanig met me mee, dat ik bang was geworden om te zingen.”

Problematisch voor iemand die dag in dag uit op een podium staat om te zingen. Hanne ging door een moeilijke periode, maar zocht uiteindelijk naar een oplossing. “Om dat eruit te krijgen, heb ik veel zanglessen genomen, om dat weer op te bouwen en zingen weer léuk te vinden. Want ik dacht echt dat ik het niet meer kon.”

K3 zijn houdt dus wel meer in dan enkel de glitter en glamour die de buitenwereld te zien krijgt. “Die paniek! Voor mij was dat een drama. Het heeft lang geduurd om dat vertrouwen terug te kweken.” Nu staat Hanne opnieuw met erg veel plezier op het podium. 

Tags hanne k3