Man besluit zijn nieuwe vriendin op Google op te zoeken. Wat hij dan over haar vindt, had hij nooit verwacht

bron: News.com.au
door: Redactie
Afbeelding bron: Facebook
Hun relatie was nog maar pril. Net zoals bij andere verliefde koppels wil je het liefst zo snel mogelijk alles weten over je nieuwe partner. Een man besloot de naam van zijn vriendin op te zoeken op internet, maar daar vond hij iets wat hij nooit van haar had verwacht.

De man ontdekte dat zijn vriendin beschuldigd wordt van een gruwelijke moord. Ze had haar pas bevallen buurvrouw vermoord om zo haar kind te kunnen stelen. Zo bleek uit onderzoek. Ze vluchtte tijdens het onderzoek echter van Australië naar de Verenigde Staten waar ze niet veel later een nieuwe relatie startte.

“Onze relatie is gebaseerd op leugens”, vertelt de man. “Ze studeerde psychologie. Ze las altijd boeken over seriemoordenaars, maar ik wist niet dat ze zelf een gruwelijke moordenares was.” Voor de man was het duidelijk dat ze een dubbel leven aan het leiden was. Hij ontdekte ook dat de vrouw getrouwd was en kinderen had, maar daar had ze hem nooit iets van verteld.

Dat was overigens niet het enige. De vrouw had in het verleden blijkbaar haar man aangevallen met een mes, maar kwam vrij. De vrouw ging ervandoor toen haar vriend haar hiermee confronteerde. Hij trok met zijn verhaal naar de politie. Momenteel wordt de vrouw vastgehouden in afwachting van het proces.