Bejaarde vrouw wordt wakker van oorverdovend lawaai, dan doet ze vreselijke ontdekking

bron: 7 News First, The Sun
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Een bejaarde vrouw werd wakker van aanhoudend lawaai. Het geluid kwam van beneden, dus ging de vrouw een kijkje nemen.

Toen de Australische vrouw naar beneden ging, zag ze een man met een kap over zijn hoofd hevig tekeer gaan met een kettingzaag. De man vernielde de voordeur van de vrouw compleet en probeerde op die manier de woning binnen te dringen.

De bejaarde vrouw, die op dat moment op haar 6-jarige kleindochter aan het oppassen was, probeerde rustig te blijven en snelde meteen naar de telefoon om de politie te verwittigen. De politie vertelde haar kalm te blijven en zichzelf en haar kleindochter in veiligheid te brengen terwijl zij onderweg waren.

De vrouw besloot echter niet zomaar stil te blijven zitten. Ze deed haar raam open en schreeuwde naar de man dat hij moest vertrekken. Wat de man dan deed, joeg de vrouw nog meer angst aan. “Hij zwaaide met zijn kettingzaag naar me. Ik sloot snel het raam en alle deuren. De kettingzaag was op slechts enkele centimeters van mijn gezicht”, vertelt de vrouw nog steeds in shock.

Ondanks haar geschreeuw, ging de man gewoon door met het vernielen van haar voordeur. Toen hij de sirenes van de politiewagens hoorde, nam hij echter de benen. De politie houdt nu een klopjacht op de man.