Er is belangrijk nieuws over stalker van Laura Lynn

bron: Belga
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Een man van 42 uit Poperinge die Laura Lynn en haar vriend Matthias Lens belaagde, riskeert een celstraf van twee jaar. De man stuurde gedurende een hele tijd vulgaire en seksueel getinte berichten naar de Facebookpagina van Lens en de fanpagina van Laura Lynn.

P.V. (42) droomt zelf van een schlagercarrière. De problemen begonnen toen de man Laura Lynn ontmoette na een optreden. De man werd in 2014 al eens veroordeeld tot een jaar cel met probatieuitstel omdat hij een reeks nutteloze oproepen naar de politie had gepleegd en zijn dochter had aangerand.

In mei 2015 werd hij veroordeeld tot 3 maand met probatieuitstel voor openbare zedenschennis en stalking van drie personen met doodsbedreigingen. Een aantal maanden later begon de berichtenstroom naar Laura Lynn. Daardoor schond hij zijn probatievoorwaarden. Voor de stalkin van Laura Lynn krijgt hij nog eens zes maand effectief en ook de straffen van een jaar en drie maand werden effectief.

De advocaat van de man ging in beroep tegen die uitspraak. Zijn cliënt is met een IQ van 66 volgens hem zwakbegaafd en de gevangenis is geen plaats voor hem. “Hij heeft begeleiding nodig", luidt het.

Tags laura lynn