Na Bart De Pauw hangen nog 3 BV's: "Een dossier tegen hen, ze slapen al een tijd erg slecht"

bron: Deze Week
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
TV-maker Eric Goens is boos op verschillende kranten en tijdschriften. Hij vindt dat ze erg driest te werk zijn gegaan met de berichtgeving over Bart De Pauw.

Assisen
"Steek het op mijn journalistieke achtergrond. Het is gewoonweg gênant om te zien dat mensen hier zo'n uitgesproken mening over hebben. Assisen is afgeschaft dit jaar, maar blijkbaar vervangen door de media. En die storten zich morgen met evenveel overgave op een nieuw schandaal. Ik geloof meer dan ooit dat kranten en magazines vooral geschikt zijn om aardappelen op te schillen", haalt Goens zwaar uit in Deze Week.

Nieuws BV's
"Ik zou zelfs liever voor een volksjury verschijnen dan afgemaakt worden door de media. En dan heb ik het vooral over de schrijvende pers. Ik weet dat de heksenjacht op de volgende Bart De Pauw al gaande is. De journalisten hebben bloed geroken. Ik ken drie BV's die te horen hebben gekregen dat er dossiers tegen hen worden aangemaakt. Drie BV's die al een tijdje erg slecht slapen."

De Standaard
"Weet je dat een vermeende kwaliteitskrant als De Standaard tegenwoordig ad random en zonder enige aanleiding belt naar iedereen die in de media werkt, een paar namen van bekende Vlamingen laat vallen en vervolgens vraagt of ze over die persoon een bezwarend verhaaltje hebben? Dat heeft niks met journalistiek te maken, dat zijn nazipraktijken."

Tags