Er is meer nieuws over onthoofd lijk in Middelkerke

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
De politie heeft in Middelkerke bij een toevallige controle woensdagnacht een gekeelde man in de koffer van een wagen gevonden. De drie inzittenden beweren niet te weten hoe het lijk daar kwam.

Een jonge vrouw zat achter het stuur, er waren twee passagiers en een gekeeld slachtoffer in de koffer. In één van de caravans op de nabijgelegen camping trof de politie Alain D. (43) aan te midden van een grote plas bloed en menselijke resten. Hij is voorlopig de hoofdverdachte.

Kelly D. (20), haar vriend Bruno C. (41) en een dertiger zaten in de wagen. Zij beweren van niks te weten.  "We kenden twee mensen op de camping die elk een caravan hadden", klonk het. "We hebben de wagen een kwartiertje onbewaakt achtergelaten alvorens we opnieuw vertrokken."

"Plots werden we tegengehouden door de politie. Zij openden de koffer en ontdekten het lijk. Wij waren zelf compleet verrast dat die man in onze koffer lag. De caravan waar de moord zou zijn gepleegd, zijn wij nooit binnengestapt. Onderzoek onze kleren maar, je zal er niks op vinden. Iemand anders heeft dat lijk daar gelegd."

Het is niet zo zeker of de speurders dat verhaal geloven. Het trio reed immers in de richting van het kanaal Plassendale-Nieuwpoort. Een mogelijke piste is dat ze daar het lijk gingen dumpen.

De moeder van Kelly is de eigenares van de Seat. Zij is helemaal in shock. "Ze studeert rechten en zou met haar vriend naar de kerstmarkt in Namen trekken", zucht ze. "Hoe ze dan met onze wagen in Middelkerke is beland? Wij hebben daar ook een chalet, maar die is afgesloten voor de winterperiode. De sleutels liggen hier thuis. Dit moet één groot misverstand zijn." Volgens de vrouw kent haar dochter Alain D. niet.