Vrouw uit Antwerpen doet verbazingwekkende ontdekking over haar vermiste puppy

bron: ATV
door: Redactie
Afbeelding bron: Facebook
Een vrouw uit Antwerpen doet een erg belangrijke oproep via ATV en Facebook. Ze heeft de hulp van iedereen nodig om haar hond Obi terug te vinden. Twee weken lang was hij spoorloos, maar nu is er enig spoor van het arme dier.

Al twee weken is de vrouw dag in dag uit op zoek naar haar weggelopen hond Obi. De Antwerpse verspreidde flyers en deed ook een Facebookoproep. Wie haar hond Obi had gezien, kon zich melden.

Vandaag kreeg de vrouw een bericht binnen van een man die bij De Lijn werkt. Die zou een onbekende man gezien hebben met Obi. Toen die hem daarover aansprak, zei de man dat hij de eigenaar van de hond gecontacteerd had en dat hij nog steeds aan het wachten was op een bericht. Een grove leugen vertelt de Antwerpse vrouw die nu machteloos staat.

Obi lijkt dus gestolen te zijn. De vrouw hoopt haar hond zo snel mogelijk terug te vinden. “Ze zal zich heel angstig voelen. Uiteindelijk zijn wij het gezin”, vertelt de vrouw over haar vermiste hond. Wie Obi gezien heeft, kan via Facebook contact opnemen met de vrouw.